na dotazPřepravní společností:Osobně v Trutnově - Horská:na dotazOsobně v Trutnově - Náchodská:na dotaz
Předpokládané termíny doručení
Pití kávy je dnes velmi rozšířeno a stalo se oblíbeným rituálem mnoha z nás. Pro docílení opravdu výtečné chuti kávy je nejvhodnější celá kávová zrna pomlít těsně před přípravou kávy, protože proces mletí otevře buňky kávových zrn a tím se uvolní éterické oleje a plyny, které dodají Vaší kávě tu správnou chuť a vůni.
Systém mletí mlýnskými kameny zajistí profesionální umletí kávových zrn. Plynulé nastavení hrubosti mletí a nastavení doby mletí umožní připravit kávu přesně dle Vašeho gusta. Například pro překapávanou kávu nebo kávu připravovanou stejným principem tzv. french press, se doporučuje káva nahrubo pomletá. Středně mletá káva je pak vhodná pro přípravu ponornou metodou a jemně mletá káva je pak nepostradatelná pro přípravu kávy v papírových filtrech a pro espresso.