Nůž Dellinger plátkovací Slice Carbon Fragment

Kuchyňský nůž ze série Carbon Fragment. Krásný vzor čepele. Čepel vyrobena ze 110 vrstev oceli, rukojeť z karbonu, dvojité nýtování rukojeti.
Nůž Dellinger plátkovací Slice Carbon Fragment
Doprava zdarma
Nůž Dellinger plátkovací Slice Carbon Fragment
Nůž Dellinger plátkovací Slice Carbon Fragment
Nůž Dellinger plátkovací Slice Carbon Fragment
Nůž Dellinger plátkovací Slice Carbon Fragment
Nůž Dellinger plátkovací Slice Carbon Fragment
2 799 Kč 2 313 Kč bez DPH
Cena po registraci:2 743 Kč s DPH
Tento produkt nelze zakoupit
na dotaz
na dotazPřepravní společností:Osobně v Trutnově - Horská:na dotazOsobně v Trutnově - Náchodská:na dotaz
Předpokládané termíny doručení
Kód0767268Záruka24 měsíců

Plátkovací nůž Slice značky Dellinger patří do řady Carbon Fragment. Kvalitní zpracovaní ocelové čepele a karbonové rukojeti vytváří moderní a kvalitní nůž. Díky úzké a dlouhé čepeli je ideální pro krájení na tenké plátky. Využijte ho pro krájení sýra, šunky, syrového nebo již zpracovaného masa a dalších potravin. Nůž měří 300 mm. Doporučujeme nůž i jako dárek k narozeninám nebo Vánocům pro vaše blízké.

Hlavní přednosti

  • Plátkovací nůž
  • Vhodný pro venkovní kuchyně
  • Kvalitní provedení čepele i rukojeti
  • Moderní design
  • 110 vrstev dvou tvrdých nerezových a prokovaných ocelí
  • Krásný vzor na čepeli
  • Vhodný jako dárek 

 

110 vrstev oceli

Pořiďte si opravdovou kvalitu. Co takhle čepel tvořenou 110 vrstvami dvou tvrdých nerezových a prokovaných ocelí? Čepel těchto nožů prochází kalením ve velmi přesných vakuových pecích a následně je ochlazena dusíkem. Následně se každý nůž ručně brousí pod úhlem 12-15° a při tvrdosti okolo 60 HRC. Díky tomuto zpracování dosahuje nůž extrémní ostrosti a hodí se zejména do venkovních kuchyní.

Moderní karbonová rukojeť 

Plátkovací nůž Slice patří do řady Carbon Fragment. Řada je pojmenována podle materiálu, který se používá k výrobě rukojeti tohoto nože. Mluvíme o karbonu. Díky použití tohoto materiálu je rukojeť nožů z této řady velmi kvalitní, odolná a zároveň opravdu lehká. O pevné spojení damaškové oceli a rukojeti se postará dvojité nýtování.

Jak se o nůž starat

  • Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte. Mytí nože v myčce na nádobí se nikdy nedoporučuje.
  • Po použití je vhodné nůž potřít olejem. Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu používat, je lepší nůž naolejovat a zabalit do hadříku nebo novin.
  • Agresivní látky mohou na noži zanechat části, které budou korodovat a vytvářet skvrny. Při takovém jevu nerezaví ostří nože, ale ty přichycené části. Pro odstranění doporučujeme použít například jedlou sodu. 
  • Nikdy nepoužívejte nůž na krájení tvrdých a zmražených potravin. 
  • Na broušení nože použijte ocílku nebo diamantové a vodní brusné kameny.

Specifikace

  • Značka: Dellinger
  • Model: Slice
  • Série: Carbon Fragment
  • Určení: kuchyňský nůž
  • Barevné provedení: nerez, černá, šedá
  • Materiál čepele: japonská damašková ocel 
  • Materiál rukojeti: karbon
  • Hmotnost: 148 g
  • Délka čepele: 170 mm
  • Délka rukojeti: 115 mm

 Obsah balení

  1. 1x kuchyňský nůž
DistribuceCZ
Parametry a specifikace
Popis
Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení