Ugrilujte si krásně šťavnaté maso nebo perfektně propečenou zeleninu kdykoliv budete mít chuť. Vše zvládnete v pohodlí vašeho domova s grilovací pánví So Chef Tefal E2334055, která je opatřena kvalitním a nepřilnavým povrchem Titanium. Díky silnému dnu budou vaše pokrmy krásně šťavnaté a rovnoměrně propečené. Pánev je navíc opatřena Thermo-Signal technologií, která vás upozorní na to, zda je pánev již dostatečně rozehřátá. Pánev Tefal vás zajisté zaujme svým propracovaným designem a integrovanými nálevkami pro pohodlné a dokonale přesné servírování.
3 snítky čerstvého tymiánu, 5 snítek petržele s plochými lístky, 1 bobkový list, 3 plátky slaniny nakrájené na kousky, 12 kuřecích stehen s kostí a staženou kůží, hrubá sůl a mletý pepř, 1 velkou nakrájenou cibuli, 6 středních mrkví - nakrájených napříč na 1/2palcové kousky, 2 stroužky česneku nadrobno nakrájené, 2 lžíce rajčatového pyré, 3 lžíce hladké mouky, 350 ml suchého červeného vína, 400 ml kuřecího bujónu
Pomocí kuchyňského motouzu svažte tymián, petržel a bobkový list do svazku, dejte stranou. Rozpalte pánev TEFAL, dokud nezčervená tepelný signalizační bod Thermo-Signal. To znamená, že je pánev rozpálena na správnou teplotu. Přidejte slaninu a opékejte ji asi 10 minut, dokud nezhnědne. Pomocí lžíce (nejlépe s otvory) přemístěte směs na talíř s vloženým papírovým ubrouskem na okapání (tuk ze slaniny nechte v pánvi). Zvyšte teplotu na střední plamen. Kuře bohatě osolte a opepřete. Kuřecí stehna rozdělte na tři části, aby nedošlo k přeplnění pánve, a postupně je osmahněte dohněda (4 minuty z každé strany). Hotové odložte na talíř a dejte stranou. Přidejte do hrnce cibuli, mrkve a česnek. Smažte, dokud cibule nezměkne – asi 4 minuty. Vmíchejte rajčatové pyré a mouku, smažte asi 1 minutu. Přidejte víno, bujón a svazek bylin. Přiveďte do varu, překryjte poklicí a pak snižte žár na mírný plamen. Vařte 10 minut, odkryjte a vařte na mírném ohni, dokud není kuře řádně provařené – asi 10 minut. Vyjměte svazek bylin, vmíchejte slaninu. Dobrou chuť!
Distribuce | CZ |
Výrobce | TEFAL |